Πίστεψε σε σένα! Εργαστήρι/σεμινάριο #loveyourselflabs

Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση

Κατηγορία Άρθρου

Προσωπική Ανάπτυξη
Divider

 

Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις στις δυνατότητες που έχεις; Νιώθεις ότι υποτιμάς τον εαυτό σου και δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τις επιτυχίες και τα επιτεύγματά σου; Το εργαστήριο/σεμινάριο #loveyourselflabs Πίστεψε σε Σένα θα σε μάθει καινούργιους τρόπους να το αλλάξεις αυτό. 

Τα #loveyourselflabs είναι 4ωρα ψυχοεκπαιδευτικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, με πολλές διαδραστικές βιωματικές ασκήσεις. Στόχος των εργαστηρίων είναι να αναπτύξετε πλευρές του εαυτού σας, που θα σας βοηθήσουν να έχετε μία ποιοτική καθημερινότητα.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00-14:00. Ομιλητής θα είναι ο ψυχολόγος Πάτροκλος Παπαδάκης και ο τόπος διεξαγωγής θα είναι στην Καλλιθέα, Λεωφόρος Ελ.Βενιζέλου 138, απέναντι από την πλατεία Δαβάκη. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ και ισχύει early bird (ειδική τιμή με έγκαιρη δήλωση-κατάθεση) έως 9/3 στα 30€. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχή στα τηλέφωνα 2109564594 & 6944972063 και στο e-mail contact@psychologos-papadakis.gr.

Πίστεψε σε Σένα