Φίλια Μητρομάρα

Η Φίλια Μητρομάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, είναι δημοσιογράφος – wellness web editor, μέλος της Ένωσης Συντακτών περιοδικού τύπου. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της πορεία από τον Βόλο όπου υπήρξε αρχισυντάκτρια στα ένθετα της εφημερίδας Πρώτη και διευθύντρια σύνταξης σε βολιώτικα free press περιοδικά (ΣΥΝ στο ζειν, EGG) ενώ ασχολήθηκε με τη διαφήμιση (κειμενογράφος) αλλά και το ραδιόφωνο για 7 περίπου χρόνια (Radio Dolce, Power FM).

Το 2001 βρέθηκε στην Αθήνα, στις εκδόσεις Λυμπέρη, επιμελήτρια ύλης στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΓΩ, ενώ ήταν συντάκτρια στα περιοδικά Hello, Glamour, Mens Health.Αργότερα ανέλαβε την αρχισυνταξία στο Αμερικανικό περιοδικό Prevention (ελληνική έκδοση) και των έξτρα τευχών του καθώς και σε εταιρικά περιοδικά του ομίλου. Το 2007 ανέλαβε διεθύντρια σύνταξης σε ένθετα περιοδικά της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδυτή», ενώ το 2008 ανέλαβε την αρχισυνταξία του περιοδικού Shape των Αττικών Εκδόσεων. Έχει επίσης συνεργαστεί ως συντάκτρια και με άλλα περιοδικά του ομίλου (Madame Figaro κ.ά.)

Από το 2015 αφιερώθηκε στο web: είναι αρχισυντάκτρια στο omorfamystika.gr της Βίκυς Χατζηβασιλείου και στο wefit.gr, αρθρογραφεί επίσης στα getactive.gr, isida.gr, pharmacybox.gr, carespot.gr καθώς και σε άλλα wellness εταιρικά sites και φαρμακευτικά e-shops ενώ επιμελείται τα άρθρα του ψυχολόγου Πάτροκλου Παπαδάκη στο προσωπικό του site. Τέλος, κάνει επιμέλειες βιβλίων (The Body Book -Cameron Diaz, Ένας Κόσμος Χωρίς Κάπνισμα, συλλογικό κ.ά,).

Το 2017 δημιούργησε το πρώτο pharmacy & health blog στην Ελλάδα, όπου αρθρογραφεί για θέματα υγείας, ομορφιάς και well being. Βρείτε την στη Pharmalista.

Φίλια Μητρομάρα