Οδηγίες προστασίας από τον Covid-19 κατά την επιστροφή στο γραφείο

Οδηγίες προστασίας από τον Covid-19 κατά την επιστροφή στο γραφείο

Κατηγορία Άρθρου

Ψυχική Υγεία
Divider

Ανακοινώνεται πως από τις 11 Μαΐου ξεκινούν οι συνεδρίες στο γραφείο μου. Διαβάστε παρακάτω τα μέτρα προφύλαξης που θα ληφθούν για την ασφάλεια όλων μας.

Συνεδρίες online

Συνιστώ σε όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεχίσουν τις συνεδρίες online, προκειμένου να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και ο συγχρωτισμός με κόσμο. Προτεραιότητα έχουν όσοι δεν μπορούν να κάνουν ψυχοθεραπεία από απόσταση. 

Χειραψία και επαφές

Αποφεύγουμε οποιαδήποτε χειραψία, εναγκαλισμό και σωματική επαφή. Αυτή τη στιγμή προέχει η ασφάλεια και η σωματική μας υγεία.

Απολύμανση
Στον χώρο θα υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και απολύμανσης (μίας χρήσης ποτήρια, αντισηπτικό, σαπούνι, καλύμματα για τον καναπέ κλπ.). Ο χώρος θα καθαρίζεται επαρκώς ενδιάμεσα των ραντεβού.

Χρήση μάσκας

Για όσους επιθυμούν θα υπάρχουν διαθέσιμες μάσκες μίας χρήσης και θα τηρείται η απόσταση ασφαλείας των δύο μέτρων. Αυτό που μπορεί να φαίνεται υπερβολικό σήμερα, μπορεί να είναι σωτήριο αύριο.

Ομαδικά προγράμματα
Όλα τα ομαδικά προγράμματα έχουν αναβληθεί (ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, εργαστήρια & σεμινάρια, βιωματικές εκπαιδεύσεις κλπ.) ή γίνονται online. Σύντομα θα ξεκινήσουν νέα webinars, που θα συμβάλλουν στην προσωπική μας ανάπτυξη.

Ας είμαστε υπεύθυνοι

Σε περίπτωση που παρουσιάζετε συμπτώματα ή έχετε έρθει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν νοσήσει από Covid-19, ακυρώστε το ραντεβού και μείνετε σπίτι. Έτσι πραστατεύετε εσάς και τους γύρω σας.

Οδηγίες προστασίας από τον Covid-19 κατά την επιστροφή στο γραφείο