Η Ψυχοθεραπεία, στο σπίτι σας!

Η Ψυχοθεραπεία, στο σπίτι σας!

Κατηγορία Άρθρου

Ψυχική Υγεία
Divider

 

Η Ψυχοθεραπεία στο Σπίτι δε διαφέρει από τα άλλα είδη ψυχοθεραπείας παρά μόνο στο πλαίσιο διεξαγωγής της, αφού οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο σπίτι σας.

Πληροφορίες

  • Στόχος της υπηρεσίας: Θέλουμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα υποστήριξης σε ανθρώπους που αδυνατούν να μετακινηθούν λόγω ασθένειας (καρκίνος, ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.λπ.), αναπηρίας, εγκυμοσύνης, μητρότητας, μετατραυματικού stress, προχωρημένης ηλικίας κ.ά., πάντοτε σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας, τηρώντας το επαγγελματικό απόρρητο και διασφαλίζοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
  • Ποιοι είναι οι θεραπευτές: Όλοι οι συνεργάτες είναι ψυχολόγοι με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τις απαραίτητες δεξιότητες συμβουλευτικής. Την εποπτεία όλων των συνεδριών έχει ο ψυχολόγος Πάτροκλος Παπαδάκης.
  • Πόσο διαρκούν οι συνεδρίες και πότε πραγματοποιούνται: Οι συνεδρίες διαρκούν 50 λεπτά και πραγματοποιούνται καθημερινές από Δευτέρα ως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού.
  • Ποιο είναι το κόστος: Το κόστος κάθε συνεδρίας είναι στα 60 ευρώ.
  • Ερωτήσεις και ραντεβού: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα 210.9564594 & 6944.972063 ή στο e-mail contact@psychologos-papadakis.gr

If you liked this post, consider sharing it.